Djevojke su dale sve od sebe!

Zlata je učenica osnovne škole, nakon koje želi upisati jezičnu gimnaziju ili dizajn interijera. U slobodno vrijeme voli pjevati, crtati , pričati engleski, družiti se s prijateljima, igrati košarku i badminton. Ne želi postati popularna i javna osoba, a roditeljima je to čudno pogotovo zato što stalno želi sudjelovati na nekakvim talent showovima. S pjevanjem je krenula na inicijativu mame, koja je otkrila njezin talent.

 

Ana Maria je 15-godišnjakinja za koju mama kaže da je propjevala prije nego li je progovorila. Kaže kako je s 11 godina donijela odluku da je muzika i pjevanje njezin život. Neostvarena želja je da ima nastup uživo i nastup u mjuziklu te da upiše glazbenu akademiju, a privlači je i kazalište.

 

Matea Caganić učenica je srednje strukovne škole u Velikoj Gorici, smjer frizer. U slobodno vrijeme bavi se pjevanjem i folklorom. Matea je od 1. razreda osnovne škole u zboru, ali do 5.razreda nije pokazivala svoj glas, jer nije voljela nastupati solo. Nikada nije mislila da ima šanse upasti na talent show jer nikada nije išla u glazbenu školu, a najveća želja joj je jednog dana postići nešto više sa svojim pjevanjem.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju