Obožavatelji najgledanije domaće serije prošle godine doći će na svoje – u ponedjeljak 6. veljače vraćaju se Kumovi.

Druga sezona popularne serije Kumovi na male ekrane vraća omiljene likove iz Zaglava koji su svojim intrigama i zamršenim obiteljskim odnosima ostvarili uspjeh najgledanije serije u prošloj godini. Pored već uigranih likova, dolaze i neki novi koji će pomutiti planove starih mještana.

Jedan od novih likova je Neno kojeg je utjelovio glumac Ivan Čuić. Neno je šarmantan, zgodan, pronicljiv i izuzetno spretan. Svi vjeruju da je ultra uspješan i sposoban, a stvarnost je ipak malo drugačija. Što Ivan sam kaže za Nenu i kako se pripremao za ulogu te kakav odnos u seriji ima sa Šimom, pogledajte u novom videu.

U prvom nastavku nove sezone popularne serije Nove TV gledatelji imaju priliku vidjeti kako se Macani spremaju za veliko otvaranje nove pumpe. Sve se čini idilično, no Aljoši dobavljač javlja da neće dostaviti gorivo s odgodom plaćanja i Macani su iznenada u neobranom grožđu – moraju otvoriti pumpu na kojoj nitko ne može natočiti gorivo.

Upoznajemo Šimu, moćnu revizoricu kojoj se zakomplicira situacija na poslu kada isplivaju kompromitirajući mailovi iz kojih se vidi kako je namještala reviziju za novčanu nagradu. U ulozi revizorice Šime Mamić vidjet ćemo glumicu Marinu Redžepović.

Uskoro za Šimom dolazi i dečko Neno, kojeg će utjeloviti glumac Ivan Čuić. Neno je također umješan u financijsku aferu te baš kao i Šima traži bijeg u Zaglavama. Šima planira izvršiti zadatak koji je dobila što prije kako bi se mogla vratiti normalnom životu u Zagrebu, no situacija se komplicira i ostaje zaglavljena u Zaglavama u direktnom sukobu sa svojim biološkim ocem.

Ne propustite novu sezonu serije ''Kumovi'' od 6. veljače na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju