Otkrila je i što nas očekuje u novoj sezoni Kumova koja počinje uskoro na Novoj TV.

Rekorde gledanosti ruše otkad su se pojavili na malim ekranima. Dramska uspješnica Kumovi, koju producira i emitira Nova TV, ponijela je titulu najgledanije serije u prošloj godini. Intrige u obiteljima Macan, Gotovac i Akrap omiljena su zabava među Hrvatima.

U redovima Macana glumica Mirna Mihelčić utjelovila je Matiju s kojom je ostvarila veliku popularnost. Odjednom su je, kako sama kaže, svi znali, a to je prepoznala i struka. Nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice.

Kako je reagirala na nominaciju, je li ju očekivala, koliko sličnosti ima s likom Matije i mnoge druge zanimljivosti otkrila nam je u novom videu. Otkrila je i što nas očekuje u novoj sezoni Kumova koja počinje uskoro na Novoj TV.

Nova sezona popularne humoristične serije ''Kumovi'' na male ekrane vraća omiljene likove iz Zaglava, pitoresknog mjesta u Dalmatinskoj zagori, a donosi i neke nove koji će svakako pomutiti planove starih mještana.

Stipan Macan i Zvone su privremeno zakopali ratnu sjekiru. Osim obiteljskih veza, vežu ih i poslovne. Stipan Macan i sinovi, uz pomoć donedavnog krvnog neprijatelja, otvaraju renoviranu pumpu Macan koja je stradala u požaru.

 

U mjestu se sprema velika fešta povodom otvorenja pumpe koju pokvari dolazak zloglasne revizorice iz Zagreba. Šima Mamić, koju će u seriji utjeloviti glumica Marina Redžepović, dolazi u mjesto pročešljati općinu i sumnjivu Zvoninu poveznicu s EU potporama uz pomoć kojih je obnovljena pumpa. Revizorica Šima sa sobom nosi mračnu tajnu koja će uzburkati odnose u obiteljima Macan i Gotovac.

Šima Mamić, nakon što sazna da ima oca u Zaglavama, odlazi u mjesto s duplim ciljem - pronaći nepravilnosti u radu Općini i upoznati svog biološkog oca, a ne zna da oba cilja vode prema vrhovnom glavaru Zaglava Stipanu Macanu. Dolazak Šime u mjesto će naopačke izvrnuti privremeni sklad Macana, Gotovaca i Akrapa.

Uskoro za Šimom dolazi i dečko Neno, kojeg će utjeloviti glumac Ivan Čuić. Neno je također umješan u financijsku aferu te baš kao i Šima traži bijeg u Zaglavama. Šima planira izvršiti zadatak koji je dobila što prije kako bi se mogla vratiti normalnom životu u Zagrebu, no situacija se komplicira i ostaje zaglavljena u Zaglavama u direktnom sukobu sa svojim biološkim ocem.

Tajne iz prošlosti se otkrivaju, a ulozi se povisuju. Čeka nas mnogo novih i zanimljivih zapleta, a opet je sve uronjeno u autentični mentalitet Dalmatinske zagore i njihov specifičan humor koji su ovu seriju učinili najgledanijom domaćom serijom u 2022. godini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju