Prva emisija 'Život priča priče' osvojila gledatelje!

 Jovanka Koprek iz Kutine bila je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina. Nakon više od trideset godina davno izgubljene sestre spojila je emisija ''Život priča priče'' i promijenila im živote. Ovu vrlo emotivnu priču razdvojenih sestara, te priču o učiteljici koju su zbog njenog kvalitetnog rada iznenadili njeni bivši učenici, jučer je pogledalo više od 455 tisuća gledatelja, a prva emisija ostvarila je 38,5 posto udjela u gledanosti.

 

Nova emisija Nove TV bila je tako jučer četvrti najgledaniji program, odmah iza TOP 3 najgledanijih formata, također redom programa Nove TV. Ovog utorka najgledaniji program bio je Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo više od 677 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 40,8 posto udjela u gledanosti. Na drugom i trećem mjestu gledanosti su serije - domaća uspješnica ''Čista ljubav'' (646 tisuća gledatelja, 37,2 posto udjela u gledanosti) i turski hit, odnedavno okrunjen i nagradom International Emmy, ''Bit ćeš moja'', uz kojeg je bilo 581 tisuća gledatelja (35,5 posto udjela u gledanosti).

Izvor podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 21.11.2017.

Propuštenu emisiju 'Život priča priče' pogledajte besplatno na novatv.hrJoš lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju