Ne propustite još jednu inspirativnu priču emisije 'Život priča priče'!

Nevio Krešic iz Dubrovnika je šestogodišnjak u tijelu bebe. Kada se rodio imao je samo 1,1 kg i 35 centimetara. S tri godine dijagnosticiran mu je sindrom Majewski, jedini slučaj u Hrvatskoj.

Očekivana životna dob oboljelih je 20 godina, a prate ih učestali moždani udari koji mogu biti fatalni te izrazito niski rast. Nevio sa šest godina ima svega šest kilograma i 70 centimetara.Međutim, ne zaostaje ni psihički ni motorički za svojim vršnjacima. Pliva, igra stolni tenis i nogomet. Koja je njegova životna priča, ispričat će njegovi roditelji, a čeka ga i jedno veliko iznenađenje.Filip i Anamarija – Ljubavna bajka iz srca Afrike


Filip je prije devet godina nesretnim slučajem ostao nepokretan i završio u kolicima.

Na nagovor dugogodišnje prijateljice Anamarije pridružio joj se višemjesečnom volontiranju u Tanzaniji. Tri mjeseca brinuli su se o 38 siročadi. Ovi Istrijani postali su dio njihovog života.Između njih se rodila ljubav i zadnjeg dana u sirotištu, okruženi majušnim dječjim dušama, Filip je zaprosio Anamariju – i ona je rekla DA!Emisiju 'Život priča priče' ne propustite u utorak na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju