Zdrav čovjek ima milijun želja, dok bolestan želi samo jedno – ozdraviti, novu priliku za popraviti sve krivo učinjeno ili propušteno, a o tom trenutku pričaju i gosti nove emisije ''Život priča priče''.

 Jedna od njih je i priča Petra Bijelića iz Zagreba koji je poklonivši dio sebe, poklonio život potpunom neznancu. Prije devet godina ovaj otac petero djece i česti darivatelj krvi, upisao se u Registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica Zaklade Ana Rukavina. ''Moja dva sina su se malo razboljela kad su bili male bebe i ja sam odlaskom u bolnicu čuo sam za rad Zaklade Ana Rukavina čiji je rad tada bio u samom začetku i tada sam se registrirao i bio sam tada među prvih dvadeset registriranih.'' Petar je do sada darovao preko 35 puta, a prije dvije godine postao je i donor matičnih stanica te spasio život osobi oboljeloj od leukemije u Frankfurtu. Thomas, zahvaljujući nesebičnom Petrovom djelu, ima novi život, a nakon dvije godine kontaktirao je svog donora, Petra Bijelića. U emisiji ćemo svjedočiti njihovom dirljivom susretu.

Ljubav koja ne poznaje godine, djevojka koja prkosi Down sindromu i ispunjene najvećih životnih želja
U ovotjednoj emisiji ćemo upoznati i Borisa Vovka (84) i Mariju Hanžek (97), umirovljenike koji već gotovo 18 godina žive u skladnom ljubavnom ritmu. Jedno drugo su čekali cijeli život, a upoznali su se kada je njoj bilo 80, a njemu 67 godina. Upoznali su se u umirovljeničkom domu, a Boris je, očaran Marijinim osmijehom, odmah krenuo u šarmiranje iskoristivši sve svoje osvajačke trikove iz mladosti. Uskoro su počeli živjeti skupa te nastupati kao pjevači. Ljubav je oplemenila njihove živote kako samo snaga ljubavi to može. Koja iznenađenja i uzbuđenja očekuje ovaj par u emisiji, tek ćemo vidjeti. Stella Matulić (19) iz Splita je sjajan primjer kako nema te prepreke koju snaga volje ne može prevladati. Osim što voli fotografirati, Stella je već treću godinu za redom državna prvakinja u para karateu. Za nju jednostavno granice ne postoje. Unatoč sindromu Down, Stella je svestrana mlada djevojka koja je po ničemu ne razlikuje od svojih vršnjaka. Sa svojim malim, jeftinim fotoaparatom uspjela je ostvariti san da ima svoju samostalnu izložbu, a u emisiji Nove TV i nju čeka jedno veliko iznenađenje.

Iznenađenja neće nedostajati i za Pavu Obrovca, koji ima jednu neostvarenu želju – voziti se u avionu. Nikada nije letio, a emisija ''Život priča priče'' napravit će sve da mu ovu želju ispuni. Emisija donosi i priču Jasne Welsh (47) koja je rođena u Bosanskoj Dubici, gdje je živjela do svoje 17.godine. S obitelji se potom preselila u Ameriku o kojoj je oduvijek maštala, međutim, stvarnost nije bila toliko lijepa. Kako je tekao njen život daleko od ostatka obitelji i hoće li joj se ispuniti najveća želja nakon toliko godina izbivanja iz Hrvatske, saznat ćemo u novom izdanju ''Život priča priče''.


 

Novu epizodu emisije 'Život priča priče' ne propustite u utorak na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju