'Život priča priče' emisija koja će vas upoznati s nevjerojatnim ljudima i njihovim životnim pričama

 "Život priča priče" je emisija koja obrađuje široki spektar socijalnih i društvenih tema. Svaka emisija gledatelje će upoznati s nevjerojatnim ljudima i njihovim životnim pričama, te probuditi u njima snažne emocije. Brojne ljudske sudbine koje će ovdje biti ispričane gledatelje će ostaviti bez teksta, a upoznat će nas između ostalih i s hrabrim pojedincima, borcima koji će svojim primjerom pokazati da je čovjek u stanju prebroditi sve probleme. Dok se smijeh i suze isprepliću podsjetit ćemo se što je zapravo najvažnije u životu, a to je ljubav.

U prvoj epizodi upoznajemo Jovanku Koprek iz Kutine koja je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina, odnosno prije 34 godina. Jasmina je posvojena i odvedena u Švicarsku. Sve što Jovanka želi je vidjeti kako izgleda, saznati kakav život vodi , a spremna je i na mogućnost da ju sestra ne želi upoznati. Ništa ne želi od nje, samo sanjaju da je vidi. Ekipa emisije ''Život priča priče'' pronašla je Jasminu u gradiću Sempach u Švicarskoj, poznata je adresa gdje živi i radno mjesto. Ekipa emisije uputit će se do nje. Hoće li doći i do susreta davno izgubljenih sestara, gledatelji imaju priliku saznati u prvoj epizodi emisije ''Život priča priče''.

Druga priča upoznat će nas s Karmen Soldo, učiteljicom razredne nastave, koja iza sebe ima 30-godišnju praksu u području pedagogije. Sa svojim učenicima postiže nevjerojatne rezultate na području matematike. Također je i voditeljica dramske i plesne skupine. Petnaestak godina provodi projekt ''Dobro je činiti dobro'' te potiče djecu na humanitarne akcije i produbljuje njihov senzibilitet prema starijima i djeci sa poteškoćama u razvoju. Njezin posao za nju je radost i neprestano otkrivanje. Škola joj je drugi dom, a učenici su njezini cvjetovi za koje nastoji biti sunce. Bit će zanimljivo vidjeti koje iznenađenje će ovoj učiteljica prirediti njezini učenici.


 

Nova emisiju 'Život priča priče' ne propustite od 21.studenog na Novoj TV


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju