Saznajte zašto danas izgleda neprepoznatljivo...

Li Lianjie jedno je najpoznatijih lica borilačkih filmova, no svima je poznat pod umjetničkim imenom Jet Li. Od filmova s borilačkim vještinama u 80-ima i 90-ima pa sve do modernih franšiza filmova kao što su 'Plaćenici', Li je bio akcijska zvijezda otkad i postoje sami moderni akcijski filmovi.

Međutim, njegovi fanovi poludjeli su kad su vidjeli viralnu fotografiju glumca. Naime, Li je na toj fotografiji neprepoznatljiv. Rođen 1963. godine, majstor borilačkih vještina navršio je 55 godina kada je fotografija objavljena, no mnogi bi pomislili kako je čak 20 ili 30 godina stariji.


Evo razloga zašto Jet Li tako izgleda: glumac se nedavno djelomično povukao s hollywoodske scene jer mu je dijagnosticirana hipertireoza. Kad je obzanio kako boluje od ove bolesti štitnjače, nije bio siguran hoće li se ikada vratiti na filmske setove. Iako su se nakon toga fanovi smirili, nedavna fotografija uzrokovala je pomutnju.
Ipak, kako je poručio njegov menadžer, nema razloga za brigu. Hipertireoza nije neizlječiva bolest. Glumac se s njom nosi već gotovo deset godina i tek je odnedavno uvelike promijenio stil života.

Glumci možda imaju 'rok trajanja', no ono što zasigurno nema datum isteka su filmovi koje ostavljaju za sobom. Jedan takav je i film 'Od kolijevke pa do groba' napravljen u suradnji s popularnim reperom DMX-om. 

Film 'Od kolijevke pa do groba' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju