Andrea i David već su nekoliko puta do sada bili upozoreni na neurednost prilikom kuhanja, a ovoga puta nered na radnoj jedinici skupo će ih stajati.

Iako je jedno od osnovnih pravila u MasterChef kuhinji briga o urednosti radnih jedinica, izgleda kako neki kandidati ne obraćaju previše pažnje na to unatoč učestalim opaskama žirija. Andrea i David već su nekoliko puta do sada bili upozoreni na neurednost prilikom kuhanja, a ovoga puta nered na radnoj jedinici skupo će ih stajati – žiri će im narediti da ugase štednjak i udalje se od radne jedinice na dvije minute kako bi razmislili o svom neredu. „Meni je u tom trenutku bilo samo: Ne! Taman sam batat stavila da se peče!“ kaže Andrea dok će se David naći vidno uvrijeđen: „Nisam prljavac, nemojte me proglašavati prljavcem, nego sam čist čovjek! U te dvije minute studiozno sam prišao tom kuhanju i složio jedan marketinški studiozni prezentacijski plan, malo sam sa sobom brain stormao!“ kazao je. Svi znamo koliko je vrijeme važan faktor u MasterChefu tako da je oboje ova kazna prilično usporila i otežala im izvršenje zadatka, a ovaj put izazov je bio Kutija iznenađenja.


Kutija iznenađnje bit će pravo izneđanje za sve, a pogotovo će se svi uskomešati kada im žiri kaže da rade patku. Dok će nekima ovo biti prvi put da rade s pačjim prsima, pa će u svoje kuhanje uključiti svojevrsno eksperimentiranje, neki će se naći na već poznatom terenu, baš kao i Vlado koji kaže: „Imam dosta iskustva s prsima, ali i s pačjim između ostalog.“ Za Milu, spremanje patke bit će izazov, kaže, kao i da će uživat makar joj ne uspjelo, dok Dooks ima jasnu viziju što će s patkom: „Ja i prsa kao krava i disko! Tu pačurinu sad kad u tavu zafitiljim, ne piše joj se dobro. Dragi gledatelji, Bog nam pomogao!“

Celebrity MasterChef ne propustite pratiti u nedjelju u 21:45h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju