Jubilarna 10. sezona Supertalenta 24. rujna vraća se na male ekrane i to sa nikad boljim talentima.

 Pored zabavnih audicijskih nastupa, članovi žirija zabavili su se i u novom kvizu u kojemu su imali prilike pokazati svoje znanje o showu. Tko je igrao protiv koga te tko je na kraju odnio pobjedu – pogledajte u nastavku. Jedno je sigurno, jedva čekamo početka Supertalenta ovu nedjelju na programu Nove TV! 

 

 

Dok su izvrsni kandidati na audicijama za jubilarnu sezonu stvarali trenutke za pamćenje, o svakom detalju – od prostora, rasvjete i rekvizita do kamere i tehničke podrške – neumorno je brinuo produkcijski tim koji se sastoji od otprilike 130 profesionalaca. Da bi svaki trenutak i detalj na pozornici i izvan nje bio zabilježen, audicije su se snimale s ukupno 14 kamera, a optimalnoj atmosferi u prostranom studiju koji se proteže na 1 600 četvornih metara doprinijelo je 160-ak rasvjetnih tijela. 

Očekujte neočekivano u desetoj sezoni najgledanijeg zabavnog showa u zemlji i pripremite se za nevjerojatne talente i spektakularne trenutke koji će vas oduševiti i inspirirati. Prve audicijske nastupe ne propustite pogledati 24. rujna na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju