Svakodnevno pokazuju koliko su uigrana ekipa.

Omiljeni plesni podij u Hrvatskoj osim zvijezda i njihovih mentora prepoznatljiv je i po članovima žirija koji stručnim okom promatraju svaki detalj plesnog broja. Već ustaljena postava – Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci svakodnevno dokazuju da su uigrana ekipa i izvan showa. 

Njihovi komentari, ocjene, modne kreacije i dobra atmosfera proteže se iz emisije u emisiju. Budući da se sve više bližimo kraju žiri je istaknuo da im je sve teže odabrati koga će spasiti u eliminacijama jer svi parovi su podjednako dobri. Ove nedjelje parove očekuje novi izazov u kojemu će pokazati koliko dobro se snalaze i znaju improvizirati u plesnom maratonu. Gledatelji će i ove nedjelje moći glasovati za svoje favorite putem aplikacije DNEVNIK.hr i pozivima putem telefona i mobitela. Tako će svoje omiljene natjecatelje moći spasiti od ispadanja jer samo šest parova dobit će priliku nastaviti svoje plesno putovanje u popularnom showu.

Pogledajte najzanimljivije objave članova žirija i zabavite se! 

 

 

 

 

Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u sljedećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju