Novi nastavak plesne avanture ne propustite u nedjelju na Novoj TV!

"Ples sa zvijezdama" svake nedjelje donosi nam nastupe i koreografije za pamćenje. Zvijezde i njihovi mentori svaki tjedan uče nove stilove i grade nastupe kojima oduševe publiku, ali i stručni žiri u već uigranom sastavu - Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.  

Stručni komentari žirija i ocjene neizostavan su dio emisije, a osim pohvala i konstruktivnih kritika često zabave i natjecatelje i publiku. Da su dobro uigran tim pokazuju nam svake nedjelje u emisijama uživo, no dobra armosfera prelila se i na društvene mreže. Pogledajte najzanimljivije objave i zabavite se!

Ove nedjelje očekuju nas velike promjene na plesnom podiju. Zvijezdama stižu obitelj i prijatelji te ćemo imati priliku vidjeti kako će se snaći u plesu u troje. Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva.

 

 

 

@igorbarberic Na kraju dugog dana trebaš samo tim specijalista oko sebe 😋 #psz #plessazvijezdama #dwts #novatv #tvshow #dwtsjudges #showbiz #ples #fyp #foryou #foryoupage ♬ as it was x cruel summer x deja vu - matty james

 

@franka_officialmusic PARTNERS IN CRIME 🔫🔫@Ples sa zvijezdama #007 #jamesbond #jamesbondNOT ♬ original sound - FRANKA_official

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda 'Plesa sa zvijezdama' koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva, a tko će se najbolje snaći u plesu u troje ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju