Ovaj tjedan poseban je i za žiri koji će biti u proširenom sastavu.

Ovaj tjedan poseban je za parove, gledatelje ali i za žiri. Prvo su gledatelji odabrali pjesmu, a onda i plesni stil koji su naši parovi vrijedno uvježbali. A žiri u nedjelju dobiva još jednog člana, a to su upravo gledatelji koji postaju peti član žirija. Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti što nas sve čeka u uskrsnom izdanju emisije. A žiri je na svojim društvenim mrežama poručio da su spremni. "Jeste li spremni za nedjelju... jer mi jesmo", istaknuo je Marko Ciboci. Dok je Larisa Lipovac Navojec poručila: "Lijepo je imati ovakve ljude oko, pored i iza sebe💕 Podrška, briga i gušt." 

 

 

 

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Prema rezultatima ankete, Marco Cuccurin i mentorica Paula Tonković ove će nedjelje zaplesati bacchatu uz ritmove pjesme 'Moja malena' izvođača Saše Kovačevića.
Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit 'Moja štikla', a Maju Drobnjaković i Marka Mrkića gledat ćemo u slowfox izdanju uz popularnu pjesmu skupine Laufer 'Budi moja voda'.

Mario Mandarić i Helena Naletilić za nadolazeću emisiju pripremit će tango koreografiju uz pjesmu 'Bad Guy' u izvedbi Vitamin String Quarteta. Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević uz pjesmu 'Le femme' izvođačice Barbare Pravi. Koji će se od dva para u samo nekoliko dana uspjeti bolje pripremiti za tango koji su im dodijelili gledatelji tek ćemo doznati.

Novi plesni izazov čeka i Dariu Lorenci Flatz i njezinog mentora Ivana Jarneca koji će u nadolazećoj emisiji plesati rumbu uz senzualne ritmove pjesme 'Entra En Mi Vida' glazbenog dvojca Sin Bandera.
Valcer uz poznatu pjesmu Petra Graše 'Ljubav sve pozlati' izvest će Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu 'Vouge' zaplesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić.
Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a uz 'Smooth Criminal' u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju