Od osam epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koje su do sada emitirane Davor Dretar Drele u čak je pet utjelovio suprotan spol!

Televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele toliko je osebujan i karizmatičan da ne možemo dočekati njegovu sljedeću transformaciju!

Ove nedjelje vidjet ćemo ga u liku najpoznatijeg reggae pjevača s Jamajke Bob Marleya.

''To je pravi gospon. Ima malo dužu frizuru od mene i to je problem. Pokušao sam puštati kosu, ali ipak treba barem dva tjedna da naraste, a ja sam imao samo tjedan dana'', duhovito je rekao Drele.

''On je opušten i pokušat ću to prenijeti. Vokalno nije toliko zahtjevno, više je veselo pjevanje objasnio je Drele koji je u prošlotjednoj emisiji utjelovio Zdenku Kovačiček!

Koja vas je Dreletova ženska transformacija najviše nasmijala?

glasova:


U sedmoj je emisiji Drele je postao senzacija 90-ih. U liku Heather Small za koju kaže da je postao Heather XL utjelovio je glazbenu skupinu M People.
 

Ovaj neiscrpan izvor pozitive i zabave u šestoj je emisiji utjelovio britanskog glazbenika Ed Sheerana. Planetarno popularni hit ''Shape of you'' u njegovoj izvedbi sve je dobro zabavio.

Petu epizodu Drele će sigurno pamtiti sa jako lijepim uspomenama jer mu je tada transformacija u bezvremensku Cher donijela pobjedu. Najveći problem mu je stvaralo nošenje korzeta, no to tijekom nastupa nismo primijetili!

Ljupki Drele – bila je njegova uloga u četvrtoj emisiji. Tada je postao Ljupka Dimitrovska i izveo njen hit ''Tvoja barka mala''. U elegantnoj je haljini Drele sjajno uprizorio njen nastup.

Malog pomagača Drele je dobio u trećoj epizodi kada je zajedno s Ivorom Leskovarom postao Will Smith! Ovaj je simpatični dvojac otpjevao pjesmu iz istoimenog filma ''Men in Black''.

Druga po redu emisija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' iznenadila nas je i nasmijala, a tome je osobito pridonio upravo Davor Dretar Drele transformacijom u Nedu Ukraden.

U prvoj je epizodi Drele postao Mile Kekin iz poznatog sastava Hladno pivo, a glamurozno je izašao na pozornicu pjesmom ''Svijet glamura''.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju