Zinka: „Dobro su navučene maske, štitovi su naglancani“

Tjedni zadatak u prvom tjednu Farme bio je popraviti stari, derutni čamac. Nakon temeljite inspekcije, stručnjak za čamce, Stjepan, donio je svoj sud – crvena zadruga, odnosno Stara farma bila je uspješnija od Nove i time izborila svoju prvu pobjedu. „Čamac crvene zadruge je čvršći i sigurniji za vodu!“ zaključio je majstor, a sreći u crvenoj zadruzi nije bilo kraja, a kao nagradu dobili su punu košaru hrane.


Budući da je Stara farma odnijela pobjedu, duelisti za dvoboj se biraju iz Nove farme te je tako zajednica jednoglasno odlučila da između sluga Zinke i Danijela u dvoboj ide Zinka.


Sretna sam jako! To sam i htjela!“ kazala je Zinka i zaključila: „Prekratak je period što smo ovdje i dobro su navučene maske, štitovi su naglancani i jaki i ne mogu definirati kome će prvom puknuti štit.i skinuti maska. Drugog duelistu sigurno neću odabrati po nekim lošim karakteristikama ili boljim, ili da li netko zaslužuje biti na farmi ili ne. Naprosto ću si u glavi izvrtjeti imena i ići ću na ententini.


Na Zinki je sada da odabere drugog duelistu koji će se boriti s njom u dvoboju, a tko će to biti, tek ćemo doznati, no očigledno je kako je nastao pravi žamor među farmerima. „Osjećam se jako čudno jer mislim da bi me Zinka mogla izabrati za drugu duelisticu pošto je od svih osoba najmanje provodila vrijeme sa mnom i sa Katicom.“ uvjerena je Barbara, kao i Katica koja je poručila Danijelu: „Sljedeći kome će dati šibicu sam ja, a nakon toga si ti. Točno se vidi ta eliminacija!“


Dok se farmeri u Novoj farmi preznojavaju tko će od njih biti Zinkin suparnik u dvoboj, na Staroj farmi vlada opće veselje. Budući da ove sezone imamo i mini duele u kojima se dvoje farmera pobjedničke zadruge bore za ostvarenje jedne želje, gledat ćemo i dvoboj Sare i Jasmine. Muški farmeri pobunili su se protiv mini dvoboja i povukli se, a Sara će se boriti za jumbo pizzu za sve farmere, a Jasmina za kadu. Kome će se od njih dvije želja ostvariti, a tko će napustiti farmu u prvome tjednu, ne propustite doznati!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju