Danijel iznenada napustio show!

Nova farma u prvom tjednu ne samo da je izgubila jednog svog farmera tako što je u Zinka izgubila u dvoboju i napustila show, već su farmeri ostali bez još jednog čovjeka iz svojih redova. Naime, Danijel je zaključio kako boravak na farmi više nije za njega te je odlučio da je za njega igra gotova. „Ja njih gledam kao igrače u nekoj igri, kao figure, tako sam i profilirao, ne kao osobe“, izjavio je Danijel.


Iz glavnog dvoboja, koji se vodio između prve duelistice Zinke i druge duelistice Katice, a odnosio se na znanje, ispala je Zinka.


Ja vas molim da i dalje budete takvi kakvi jeste i izvršite zadatak te dobijete zeleni certifikat“, kazala je Zinka koja časno iz dvoboja ide kući.
Osim glavnog, eliminacijskog dvoboja, održao se i mini dvoboj za borbu želja. Dvije farmerice natjecale su se u vožnji čamcem.Tako su se borile Jasmina za kadu i Sara za jumbo pizzu, a Jasmina je brže doveslala te se izborila za svoju želju.


Nikad u životu nisam veslala al sam se borila ko' lavica“, izjavila je Jasmina.
 

Nakon što je zajednica ostala bez dvoje farmera, večernje trenutke crvena i zelena zadruga provela je zabavljajući se uz glazbu, ples i pjesmu, a događaj koji je uslijedio nakon zabave uveo je pomutnju među farmerima.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju