Oni su u svojoj posljednjoj emisiji otplesali dva plesa – rumbu i cha cha cha.

Od samog početka pozicionirali su se visoko te pokazali da imaju ogromni potencijal za uspjeh na plesnom podiju. Impresivne koreografije i predivno ispričane priče donosili su nam iz epizode u epizodu, a u desetoj su završili svoju plesnu avanturu. Tara Thaller i njen mentor Mateo Cvenić u ovoj su emisiji, kako kažu, dali sve od sebe i poptuno se prepustili na plesnom podiju. 

„Žalosna sam, uživala sam, htjela sam i dalje uživati, ali zahvalna sam na ovoj prilici, na dobrom mentoru, hvala produkciji, svima koji su sudjelovali“, riječi su kojima se talentirana glumica oprostila od omiljenog hit-showa, a zahvalama se pridružio i njezin mentor Mateo. „Meni je ovo bio toliki gušt, dočekao sam predivnu sezonu s predivnom partnericom, a nisam dočekao četiri desetke“, dodao je Mateo na samom kraju emisije.

Jesu li zadovoljni ovim uspjehom u showu, kako su im izgledali svakodnevni treninzi, što bi promijenili u cijelom procesu i mnoge druge zanimljivosti otkrili su nam u novom intervjuu za YouTube kanal Nove TV.

U polufinale showa, u kojem će svaki plesni par izvesti po tri plesa, plasirali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju