Ove nedjelje vidjet ćemo koji će plesni par, od preostalih osam, najbolje odgovoriti na zadatke.

''Noć izazova'' tema je nadolazeće epizode ''Plesa sa zvijezdama'', a već ove nedjelje vidjet ćemo koji će plesni par, od preostalih osam, najbolje odgovoriti na zadatke koji će se naći pred njima.

Vraća se pobjednik prošle sezone Pedro Soltz i pred zvijezde stavlja prvi ovotjedni izazov zbog kojeg će ovoga puta natjecateljskim parovima plesni koraci biti dvostruko teži! Drugi ovotjedni izazov bit će timski izazov u kojem će na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjeriti podijeljeni u dvije grupe. U timu pod nazivom Ludacha četiri plesna para izvest će cha-cha-cha, dok će se ostala četiri para u grupi Eliminator plesati tango. Jedan će tim predvoditi Mario Mandarić, dobitnik prve desetke u ovoj sezoni, a drugi Daria Lorenci Flatz, no tko će od preostalih kandidata pripasti kojem timu, tek ćemo doznati.

Jedno je sigurno – noć izazova u kandidatima će dodatno pobuditi natjecateljski duh jer pobjednik obaju izazova može biti samo jedan. Dok će pobjednik prvog izazova biti onaj plesni par koji najviše impresionira Pedra, izvedbe timova ocijenit će žiri, a bit će zanimljivo vidjeti tko će u utrci za bodove biti najbolji! Iako će kandidatima biti izazovno zadovoljiti visoke kriterije žirija i prošlogodišnjeg pobjednika, Pedro priznaje da ni njemu neće biti jednostavno odabrati pobjednika svojeg izazova kojemu će dodijeliti dva dodatna boda.

"Imao sam sto ideja kako bih napravio svoj izazov i smislio sam puno toga, no s obzirom na to da ne mogu ostvariti sve, birao sam plesne stilove za kandidate i napravio sam kratki izazov od nekoliko koraka koji vrijedi za sve parove. Oni te korake moraju ukomponirati u svoju koreografiju, odnosno u stil i karakter plesa koji izvode. Bit će izazovno!" izjavio je Pedro.

Plesna groznica uzdrmala je sve kandidate, a tko će ovoga puta briljirati i pokazati najveći napredak u odnosu na prošlu epizodu, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju