Fabijan Pavao Medvešek nominiran je za Večernjakovu ružu

Simpatični glumac Fabijan Pavao Medvešek kao "Novo lice godine" nominiran je za Večernjakovu ružu, ovaj sjajni glumac gledatelje je osvojio u omiljenoj seriji "Dar Mar" u kojoj utjelovljuje policajca Branka, ali i talentom koji je pokazao u showu „Tvoje lice zvuči poznato“, čiji je i ovosezonski pobjednik. 

 

 

Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, novinar, urednik i komentator Mislav Bago te glumac i multitalent Fabijan Pavao Medvešek nominirani su za Večernjakovu ružu, godišnju nagradu koju Večernji list, po izboru publike, dodjeljuje za najbolje emisije i osobe u svijetu medija, glume i glazbe. 

Za svoje favorite možete glasati do 14. ožujka u 10 sati i to na nekoliko načina: kuponima koji će do 13. ožujka biti objavljivani u Večernjem listu, telefonski na broj 065 900 900 (cijena poziva iz fiksne mreže 1,50 kn, iz mobilne 2,40; PDV uključen), ili SMS-om na broj 60 085 (cijena SMS-a 2,40 kn; uključen PDV) pri čemu je potrebno upisati RUZA2020 22 za Dnevnik Nove TV, RUZA2020 11 za Mislava Bagu i RUZA2020 74 za Fabijana Pavla Medvešeka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju