„Filip je njezin psić, a Nora je njegova mačkica“

Jutro nakon duela, plavi tim mora se suočiti s činjenicom da su izgubili još jednog člana. Kad je čula da u duel s njom ide Jelena, Nora se nadala da će se obje vratiti, budući da su u duelu sudjelovala još i dva člana crvenog tima. „Osjećam se isto kao i prije duela. Situacija je ista. I dalje su dva klana u plavom plemenu“, zaključila je Nora nakon posljednjih zbivanja na plemenskom vijeću.

Leo je komentirao i pravilo za glasovanje prema kojem su unutar plavog tima mogli nominirati samo ženske članove. „Mislim da je to promijenilo mnogo toga. Već sam dan prije izjavio da ću glasati za Jelenu, ali mislim da bi Denis bio nominiran da nije bilo tog pravila“, izjavio je Leo.

Marina će se osvrnuti na prijateljstvo između Filipa i Nore koje smatra čudnim. „U simbiozi su dok su tu“, kaže Marina, na što će Denis dodati: „Filip je njezin psić, a Nora je njegova mačkica.“

Slažete li se s Marinom i Denisom?

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Crvenom plemenu opet nije jasno po kojem su principu članove za nominaciju birali u plavom plemenu, a bilo bi im draže da je Marina nominirala nekog jačeg igrača kao što je Antonia. I crveno pleme ima svoje probleme. Moraju se suočiti s kritikom koju je Nikolina uputila Marku, no koliko će to utjecati na promjenu u njihovom odnosu tek ćemo doznati.

 

Pred njima je još jedan zahtjevan poligon u igri za jednu posebnu nagradu, a tko će ga ovoga puta uspješno savladati, vidjet ćemo u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju