Žestoki okršaj između gazde i farmere, čija će biti zadnja?

Farmeri nisu baš zadovoljni Franinim gazdovanjem, a to su počeli i iskazivati. „Jednostavno se ne snalazi kome dijeli poslove tog momenta!“, kazala je Štefica.

Čini se kako pitanje hrane postaje najčešći uzrok prepirki među farmerima. „Ne možemo se prežderavati ljudi, nemamo dućan!“, govorila je Maja M. farmerima.

Gazda Frane dotakao se Lucijinog kuhanja napomenuvši joj da skuha da bude i viška hrane na što mu je Lucija odgovorila da joj onda mora dati i toliko namirnica.

Frane je i dalje krivicu svaljivao na nju zbog čega se razvila prepirka između njih. Luciju je to pogodilo te je iz kuće izašla u suzama. „On samo digne ruke u vis i hoda i bezveze lupeta!“, tješio ju je Jasmin.

Dok je Maja P. Frani pokušala objasniti da prvo treba ograditi farmu da bi se životinje mogle pustiti na ispašu Frane ju je upozoravao da se ona u to ne treba miješati jer to nije njezin zadatak. „S čim ti imaš veze? Ti nemaš veze ni sa čim!“, odvratila mu je Maja P. i dodala „Misliš da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!“.

Pogledajte kako je izgledala rasprava između gazde i farmera: 




Tko je u pravu?

glasova:

Sve o našim farmerima saznajte OVDJE:

Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju