Jasmina i Sara od samog početka Farme nisu uspjele pronaći zajednički jezik, a netrpeljivost ovih dviju farmerica eskalirala je sad i u otvoreni sukob.

Dok su farmeri pili svoju jutarnju kavu, Sara je rekla Jasmini da ima gljivice, što je Jasminu jako ražestilo. 'Što ja znam da ti nemaš sidu? Zato sam i tražila alkohol da brišem wc jer si prljava. Operi se pa kreni od sebe, a ne od mene! Ja se svaki dan otuširam i okupam! Operi prvo svoje osobne stvari, prljavice! Tvoje stvari dižem s poda!', počela je urlikati Jasmina na Saru.



Svađu između njih je pokušao utišati Senad, no ljuta Jasmina samo je još više vikala. 'Tu ste da budete dobri, da se igrate i da osvojite neku nagradu! Nemojte te gluposti potezati', poručio im je Senad i kazao Sari kako nije u redu od nje da provocira Jasminu.



Dok je Jasmina urlala, Sara je samo sjedila i smješkala se. 'Ti si jako bezobrazna i neotesana. Ja nemam nikakve gljivice i to što si izmislila. Gadiš mi se kao žena i kao bilo što. Može te biti sram, samo ću ti to reći. Za pse se ne brineš, vodu nisu pili, ja sam im dala. Radije posveti brigu o svojim psima, nego o meni i sjaši mi s leđa. Ne zanimaš me i nebitna si mi!' zaključila je Jasmina.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju