Mama Merima prijeti da će napustiti show!

 Dan je eliminacija, a unatoč tome što je Adnan prije dva dana poslao kući Maju koja mu je priznala da ima nekoga izvan showa, odlučio je izbaciti još jednu djevojku.

Budući da na povratak Tamare u show nije računao te mu se to nije svidjelo, odlučio je 'preći' preko reda i ponovno je izbaciti. No, izbacivanje Tamare neće tako lako dopustiti mama Marima koja je kazala da će ju štititi koliko god bude mogla. „Ako ja mogu staviti opet veto na Tamaru, ja ga stavljam!“ bila je odrješita mama Merima što se Adnanu nikako nije svidjelo te je napustio prostoriju uz riječi da je to bilo njegovo zadnje.

Merima će krenuti za Adnanom koji ju neće htjeti slušati. „Imam ja pravo na svoju riječ. Tamara ne ide van!“ bila je uporna mama koja je odlučila da ni pod koju cijenu neće dati sinu da izbaci njezinu mezimicu Tamaru. „Napuštam show!“ počela je vikati mama Merima, a glas je digao i Adnan također govoreći da će i on napustiti show. Dok su se mama i sin svađali u kuhinji, djevojke su zabrinuto čekale u drugoj prostoriji rasplet situacije.

Hoće li Adnan udovoljiti mami i ipak ostaviti Tamaru u show, mama morati udovoljiti sinu i pomiriti se s njegovim izborom ili će pak doći do nekog trećeg scenarija, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?'.

 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju