Proteklog tjedna uvjerili smo se u jedno - Hulija će nastaviti šokirati neočekivanim potezima.

Početak priče je smješten u Hulijino djetinjstvo kada Hulija prvi put ugleda Kerima i kaže mu da će se udati za njega. No, njihovi roditelji odluče oženiti Kerima i Hulijinu sestru, Melek. Mnogo godina kasnije, Kerim se pod prisilom vraća u selo zbog obećanog vjenčanja, a Hulija odluči poduzeti sve kako Kerem ne bi oženio njezinu sestru. 



Hulija isplanira situaciju u kojoj ispada kako je Melek izgubila čast. Bajram i Kerim govore Huliji da se Melek više ne može udati za Kerima, na što Hulija ubaci Bajramu bubu u uho da bi mu ona mogla postati nevjesta. Bajram kaže Kerimu da se oženi s Hulijom umjesto Melek te mu zaprijeti da će mu oduzeti sve što ima ako ne pristane na brak.

Rano ujutro Kerim predlaže Huliji razumnu ponudu ako se Hulija ne odluči udati za njega, što ona ne prihvaća. Melek doznaje da će se Hulija udati za Kerima zbog čega ju izbaci iz kuće. Radnja se zatim vraća na dan poslije vjenčanja. Hulija silazi s kata na doručak sa svojom novom obitelji i pravi se da ju Kerim nije napustio.

Sviđa li vam se ovakav ženski lik?

glasova:

Hulija dolazi kod Kerima u Njemačkoj, a tamo joj vrata otvara djevojka za koju se ispostavi da je Kerimova djevojka Filiz . Ona Huliji govori da je s Kerimom u vezi dvije godine i da je trudna mjesec dana, što Kerim još ne zna. Kada Filiz, nekoliko dana kasnije, napokon kaže Kerimu da je trudna, on joj daje do znanja da ne želi dijete. Nakon što Kerim ode od Filiz, k njoj dolazi Hulija i pokušava je nagovoriti da ne pobaci i radi sve kako bi zadržala Kerima u Njemačkoj.

Dok je Kerim u Keniji, Hulija njegovoj obitelji govori da je trudna. Filiz odustane od ideje da preda Huliji svoje dijete koja joj nudi veliki iznos kako bi joj dala Kerimova sina. Kerimovoj obitelji Hulija predstavlja Filizino dijete kao svoje. U sklopu svog plana, Hulija kaže Kerimu da je Filiz ostavila dijete na kućnom pragu s porukom. Kerim shvaća da se ne može sam brinuti o djetetu i pokušava biti u dobrim odnosima s Hulijom jer je na to prisiljen, a prvi trenutak Kerimove nježnosti prema Huliji pogledajte u videu.



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju