Neodoljiva filmska postava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nakon što je izvedena velika pljačka banke, svi dokazi upućuju na vlasnika banke i njegove moćne klijente. Dok skupina FBI-jevih agenata u svojoj istrazi kopa dublje pod površinu slučaja, brutalni napadi se nastavljaju i postaje jasno da se radi o zavjeri većih razmjera nego što su isprva pretpostavili.

Bruce Willis glumi vlasnika banke koja je opljačkana. Glumac i glazbenik poznat je tome što je često igrao cinične likove  s nesretnim subinama kojima mudre primjedbe ili oštrina nisu strana pojava. Kada se sve zbroji, njegovi filmovi donijeli su zaradu od 2.5 bilijuna dolara što ga svrstava u top deset zvijezda Hollywooda kada govorimo o zaradi. Njegovi zaštitni znakovi su obrijana glava, prepoznatljiv hrapavi glas i poluzlobni smješkanje. Broj pojavljivanja na raznim ljestvicama najseksi muškaraca svijeta gotovo je nemoguće izbrojati. 

Christopher Meloni na čelu je grupe FBI agenata koji istražuju ovu pljačku. Blagoslovljen prodornim plavim očima koje sjaje i samouvjerenog stava i karizmom koja iz njega isijava bez trunke truda, Meloni je uhvatio pažnju kako ženske tako i muške publike. Najpoznatiji je po ulozi u popularnoj seriji Zakon i red: Odjel za žrtve. 

Dave Bautista i Adrian Grenier dio su Melonijevog FBI tima. Dave Bautista filipinsko-američki je hrvač, glumac, bodybuilder i borac mješovitih borilačkih vještina. Bio je dva puta WWE svjetski prvak, četiri puta WWE svjetski prvak u teškoj kategoriji, tri puta WWE prvak po tag-team kategoriji. Najpoznatiji je po ulozi u filmu Čuvari galaksije. Ovaj 'div' visok je 1,90 metara i težak 130 kilograma! Poznat je po svom vrlo grubom glasu te ogromnim tetovažama - na leđima ima tetoviranog velikog zmaja.

Adrian Grenier glumac je poznat po seriji Svita i filmu Vrag nosi Pradu. Magazin Nylon proglasio ga je budućim Johnom Travoltom 2011. godine. U filmu 'Pljačkaši' igra novaka kojemu je dozlogrdilo ponašanje nadređenih te im polako pokazuje koliko je zapravo opasan. 

Visok, taman i naočit, Johnathon Schaech, ima sve fizičke atribute zvijezde. Usprkos njegovom izgledu, ovaj glumac pojavljuje se na manje poznatim filmovima koji mu omogućuju da pokaže svoj talent u punom sjaju. To su većinom zahtjevnije glumačke uloge. Iako se ženski dio publike ne bi pobunio da postane 'mainstream' glumac. 

Napeti triler "Pljačkaši" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju