Oženiti sina nije bio lak zadatak, a najveća odluka je bila kandidatima showa 'Ženim sina?'.

Za Marka Sandalića izbor one prave bio je prepun neočekivanih obrata. Dvije finalistice, Nives i Marija, već su na prvom susretu privukle Markovu pažnju. Marko je na početku otkrio kako je iskustvo u showu "Ženim sina" na njega ostavilo dubok utisak, međutim mama Ana nije sigurna da će njezin sin donijeti ispravnu odluku.

 

 „Nives i ja smo stvoreni jedno za drugo, a život će pokazati jesam li u pravu ili sam pogriješio.“, kratko je dodao. Nives je bila sigurna u to kako će upravo ona biti odabrana. „Mislim da sam Marku sjela u vezi svega tako da će mene izabrati.“, kazala je.

S druge strane, Marija misli kako Marko i Nives nikada neće biti par jer on ne podnosi njezin karakter. „Njih dvoje ne mogu spojiti ni u jednoj priči. Mislim da je on neiskrena i pomalo dvolična osoba.“, izjavila je pred finale.

Ako je Marko odabrao Nives, onda je to sigurno u redu.“, izjavila je majka Ana koja se nije htjela miješati u sinov odabir. Nakon što je pred svima obznanio svoju odluku, odbio je Nives staviti prsten na ruku. „Draga moja, nama ne trebaju kamere za ovo, ovo život treba staviti na ruku. Prsten ide u moj džep, a život će ga staviti na prst ako bude htio“, emotivno je rekao Marko.

Propuštene epizode showa 'Ženim sina?' besplatno pogledajte na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju