Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Jutro kod Mlađenovića je papreno. Tijekom doručka Matej se osvrnuo na spoj s Korinom te ju upitao jesu li se slegnuli dojmovi. Na sve Marijana ne može izdržati i mora ponovno podbosti Korinu kojoj ta šala nikako ne sjeda. Zbog svega toga izbija svađa koja nije bila baš ugodna uhu drugim djevojkama i Matejevoj mami. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Josip je djevojkama pripremio zagonetku i tko ju uspije riješiti, osvaja spoj s njim. Nakon kratkog mozganja Irina je uspjela točno odgovoriti na zagonetku, ali pošto je već bila na spoju s Josipom, taj izlazak osvaja Adela. Kako će se njih dvoje provesti na mirnom spoju, tko će puno pričati, a kome će biti dosadno - saznajte u večerašnjoj epizodi.

Kod Filipovića glavnu riječ vodi tata Mile koji je odlučio djevojke i Bruna odvesti na izlet u Zlatnu gredu. Brunove djevojke požalile su se kako im je dosadno te kako nema nikakve akcije,a kako će tek reagirati na pecanje koje je za njih pripremio tata Mile. Dok su djevojke na pecanju s Milom, Bruno vodi Anu na spoj.

Ivanove djevojke kreću u zabavu bez njega, s mamom Dubravkom idu na piknik u srce Velebita. Djevojke u zabavi s mamom Dubravkom pokušavale su doznati čim više informacija, Ivan za to vrijeme na spoj vodi Nikolinu. Hoće li Ivan malo više poraditi na odnosu s djevojkama, ostaje nam za vidjeti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju