Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Kako vrijeme sve više prolazi, a kandidati se sve bolje upoznavaju, sve teže im pada odluka koju djevojku poslati kući. Pred odlazak kući Bruno je htio vidjeti kako je djevojkama bilo na izletu, ali i održati im predavanje o kućnim pravilima. Također Brunoo ima i iznenađenje za djevojke, pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:



Mama Dubravka je Ivana savjetovala da se pri donošenju odluka vodi razumom, a ne srcem, Ivan je donio odluku, pa požalio. Što se točno dogodilo ne propustite pogledati u današnjoj emisiji. Dok eliminacije kandidatima ne padaju lako, Josip, čini se uživa u njima. Kako se dvoumio između dvije kandidatkinje, odluku koga će izbaciti odlučio je donijeti tako što je organizira gladijatorske borbe, a on se obukao u Cezara.

Prije eliminacija Matej je svoje djevojke vodi u Krapinu gdje se zabavljaju obilaskom nalazišta krapinskih neandertalaca. Nakon zabavnog dijela dana trebaju uslijediti eliminacije, koga će Matej izbaciti i za kim će mama Ljiljana čak pustiti suzu - ne propustite pogledati u večerašnjoj emisiji!

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju