Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Novi dan na izletima donosi nove izazove u showu "Ženim sina?", a kod Obradovića će jutro opet započeti burno. Patricija će od ranog jutra pomagati mami Mirjani u obavljanju kućanskih poslova, dok će ostale djevojke vrijeme provoditi u sobama uređujući se. Djevojke i mama Mirjana zatim će se okupiti u kuhinji, a Patricija će tu priliku iskoristiti da se potuži kako jedino ona nešto radi u kući. No, njezin će komentar posebno zasmetati Melindi koja će se osjećati prozvanom. „Ja sam se našla prozvanom u svemu tome zato što sam i ja bila jedna od tih koje su se šminkale“, reći će Melinda koja neće tako lako sukob ostaviti po strani.

U raspravu će se ubrzo uključiti i mama Mirjana koja će stati na Patricijinu stranu, a Melindi poručiti: „Mislim da nije u redu da odgovaraš tako ako ti nešto dobronamjerno kažem“. Rasprava među njima će se polako zahuktavati, pa će Patricija zaključiti: „Melinda ima svoj svijet i ne trudi se da se prilagodi nama. Mi smo tu svi zajednica, a ona fura svoje i nitko drugi ne postoji“. Zadnju će riječ ipak imati mama Mirjana koja će Melindi pokazati tko je glavni. „Slušaj, nemoj se sa mnom raspravljati jer ako ti zavalim šamarčinu, past ćeš dolje“, poručit će mama Mirjana Meldindi koja će ostati bez teksta.

Samozatajna Matea, koja će se cijelo vrijeme držati po strani, kratko će se uključiti u raspravu te Patriciji poručiti da ostalim djevojkama ni ne ostavlja mogućnost da se uključe u kućanske poslove jer se poput priljepka zalijepila za mamu Mirjanu. „Patricija je kao krpelj i sad se naljutila što sam rekla da je kao priljepak. A baš se nameće, gura se svugdje i onda kao – joj ja sve sama radim“, reći će Matea koja će Patriciji priznati: „Ti si gora od Melinde, ona radi drame, ali ti si još i uvredljiva“.

 

Kako će završiti sukob između mame Mirjane i Melinde te kakav će utjecaj na Antonia imati trzavice među djevojkama, doznajte u večerašnjoj epizodi "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju