Pogledajte video i glasujte u anketi!

Voditeljica Irina Čulinović sastala se s majkama da bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije. Kako bi pomogla mamama, Irina im je dala mogućnost da vrate jednu od djevojaka. Dok je Merima odmah rekla kako želi vratiti Tamaru, a Elanoris Nikolinu, mami Ani i Marici ta ideja nije se svidjela.

„Da vi meni to dajete i još mi poklonite ne znam što uz to, ne bih mu to nametnula, jer ipak su mi djeca na prvom mjestu.“ rekla je Marica, a iako se na početku nećkala i protivila dovođenju nove djevojke, mama Ana je ipak popustila.

No, nisu mame skeptične samo prema djevojkama, već i jedna prema drugoj. „To je prošlost, davna prošlost. Na takav način se reagiralo davno.“ opisala je Elanoris svoj doživljaj Marice.

Marica je također komentirala: „Dvije mame ne govore ono što misle, treća mama je puno mlađa pa ona to gleda iz sasvim drugog kuta. Po meni, ona možda u tom showu uživa puno više nego njezin sin i onda se to sve gleda kroz drugačije naočale.“Igorove djevojke dan su provele malo u radovima, a malo u šetnji s Igorom. Nakon šetnje prirodom, mama Marica je Loredanu i Josipu poslala u vrt da ga urede, a Hanny i Višnji je dala zadatak da naprave štrudlu koju njezin sin Igor voli. „Igor je više slani tip, a ja sam slatki. Možda će biti da se suprotnosti privlače!“ zaključila je Višnja.
Međutim, mama Marica je polako počela rušiti stroge barijere i pokazivati naklonost prema nekim djevojkama.
Ankete

(6886) Što mislite, tko je osvojio naklonost mame Marice?

Prikaži rezultate Ukupno697


Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju