Pogledajte video i glasujte u anketi!

Voditeljica Irina Čulinović sastala se s majkama da bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije. 



Kako bi pomogla mamama, Irina im je dala mogućnost da vrate jednu od djevojaka. Dok je Merima odmah rekla kako želi vratiti Tamaru, a Elanoris Nikolinu, mami Ani i Marici ta ideja nije se svidjela.

„Da vi meni to dajete i još mi poklonite ne znam što uz to, ne bih mu to nametnula, jer ipak su mi djeca na prvom mjestu.“ rekla je Marica, a iako se na početku nećkala i protivila dovođenju nove djevojke, mama Ana je ipak popustila.

No, nisu mame skeptične samo prema djevojkama, već i jedna prema drugoj. „To je prošlost, davna prošlost. Na takav način se reagiralo davno.“ opisala je Elanoris svoj doživljaj Marice.

Marica je također komentirala: „Dvije mame ne govore ono što misle, treća mama je puno mlađa pa ona to gleda iz sasvim drugog kuta. Po meni, ona možda u tom showu uživa puno više nego njezin sin i onda se to sve gleda kroz drugačije naočale.“



Igorove djevojke dan su provele malo u radovima, a malo u šetnji s Igorom. Nakon šetnje prirodom, mama Marica je Loredanu i Josipu poslala u vrt da ga urede, a Hanny i Višnji je dala zadatak da naprave štrudlu koju njezin sin Igor voli. „Igor je više slani tip, a ja sam slatki. Možda će biti da se suprotnosti privlače!“ zaključila je Višnja.




Međutim, mama Marica je polako počela rušiti stroge barijere i pokazivati naklonost prema nekim djevojkama.




Što mislite, tko je osvojio naklonost mame Marice?

glasova:



Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju