Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Veliko finale druge sezone popularnog showa Nove TV 'Ženim sina?' donosi pregršt izmiješanih emocija, neočekivanih obrata i konačno će otkriti koje djevojke su sinovi odabrali. U svome tonu Ivan će odugovlačiti koliko god može, teško će odlučiti. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Za razliku od ostalih kandidata koji su imali potpunu kontrolu nad prstenom, Josip se još prije odlučio za Natali, ali hoće li ona dobiti prsten? Pred Bruna će stati njegove favoritkinje – Martina i Julija. Hoće li se Bruno odlučiti za Martinu koja mu je priznala osjećaje ili će ipak okrenuti priču i prsten dati Juliji?

 

Matej ima tešku odluku između Karle i Ivane Isabelle, s Karlom ima prijateljstvo od početka, ali možda i osjećaje; dok je Ivana Isabella došla kasnije i ne zna što očekivati od Matije. 

Zanimljivosti današnje epizode pogledajte u galeriji:Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju