Pogledajte što majka Elanoris kaže za svog sina.

Na

dan eliminacija mama Elanoris odlučila se još malo podružiti s djevojkama kako bi znala svom sinu udijeli čim bolji savjet prilikom odluke o izbacivanju još jedne djevojke iz showa. Djevojke su dobile priliku saznati i nešto više o Elvisu.

Jutro je započela zajedničkim doručkom s djevojkama, a potom je otišla u Stankin frizerski salon na frizuru. „Cure su prva liga, mislim da nam neće biti lako za izbacivanje.“, neodlučna je bila mama, no priznala je kako joj se jedna djevojka ističe od svih: „Tihana je jako slična meni. Ja sam isto tako bila živa, voljela sam eksperimentirati. Tihana je ta koja paše nama u obitelj.

Dok je Mia strahovala da upravo nju Elvis ne izbaci iz showa iz razloga što nije dobro napravila klaunovsku točku, Doris je bila uvjerena da se nikako ne može naći na Elvisovoj listi za izbacivanje. „Nije još upoznao pravu jer ne znamo se baš dobro. Ali mislim da bih ja bila prava žena za njega.“, uvjerena je Doris.



Eliminacije je Elvis želio učiniti čim opuštenijima, pa ih je osmislio tako da svakoj djevojci koja nastavlja avanturu da jedan predmet koji je karakterističan za kampiranje.

Od svih djevojaka jedino Nikolina nije ništa dobila, što je značilo da je za nju avantura završila. „Žao mi je što ne nastavljam dalje jer bih se voljela više družiti s Elvisom i curama.“, izjavila je Nikolina u suzama, a jednako teško bilo je i Elvisu: „Ja se osjećam krivim u svakom pogledu, u svakom zagrljaju. Kao da joj govorim nisi dovoljno dobra.

 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju