Djevojke se bacile na detektivske poslove.

Dok su Marko i mama Ana bili odsutni, djevojke su po prvi puta ostale same u njihovoj kući, što je izazvalo tračak sumnje glede Marka, pa su se bacile na detektivske poslove. „Vjerojatno ćemo se morati naviknuti da Marka nikad nema. Bilo je užasno dosadno, nismo mogle ni van jer je hladno i onda smo odlučile malo pronjuškati po stanu.“, kazala je Marija Folnožić, a zbog onoga što su našle u Markovom ormaru, nije im bilo nimalo svejedno.



Kako je Marko bio odsutan, djevojke su iskoristile situaciju za njuškanjem po njegovoj sobi. Najprije su pronašle stare foto albume gdje su između ostaloga naišle na sliku Marka i bivše supruge. „Vidjela sam napokon kako izgleda bivša i mislila sam se da mi tako ne smijemo izgledati.“, zaključila je Marija F. „Joj, kako je neuredan, vidi ovo!“, bile su zaprepaštene djevojke, pa je Marija F. odlučila mu pospremiti sobu, ne sluteći da će pronaći žensko donje rublje u ormaru. „Ima više ženskih gaćica nego muških! Pa nisam ja budala da mu čistim!“, izjavila je uznemireno i izašla iz sobe.

Da im se sadržaj Markova ormara ne sviđa, postalo je jasno kada su krenule u razrađivanje taktika kako će mu to priopćiti i što će Marko na to imat za reći.



Što će Marko reći u svoju obranu, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?' na Novoj TV!

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju