Sebastijanova mama Sanja na predstavljanju je ukrala svu pažnju!

Nakon upečatljiva dva kandidata koje su gledatelji imali prilike upoznati u prvoj epizodi showa "Ženim sina", ne red su došla još dva podjednako zanimljiva kandidata u drugoj epizodi. Prvi kandidat, Sebastian Popović, krenuo je stopama svog oca Danijela Popovića koji je mnogima poznat kao jedan od najpopularnijih pjevača Jugoslavije. Sebastianova podrška u showu je njegova majka Sanja, bivša manekenka koja zna točno što želi za svog sina: „Tražimo neodoljivu, milu, dragu, zgodnu, prekrasnu… ustvari tražimo savršenu“. Mami Sanji izgled je vrlo važan i teško joj je zažmiriti na nesavršenosti, ali unutarnja joj je ljepota ipak bitnija. Iako i sama ima velika očekivanja od djevojaka, voljela bi da Sebastian ne komplicira prilikom odabira.


Djevojke pred upoznavanje nisu bile ni svjesne da ih čeka ubojiti dvojac visokih očekivanja, a prva na redu bila je Smiljka koja je odmah na ulazu mami Sanji odlučila pristupiti komplimentom: „Nisam znala da ću imati priliku pričati s Lepom Brenom“. Čini se da ta usporedba nije bila dovoljna jer je mami Sanji zasmetala Smiljkina pričljivost: „Smiljka tako puno priča, nisam uspjela ni do daha doći“, zaključila je Sanja, a s njom se složio i Sebastian. Glavnu riječ preuzela je mama, a Smiljka je dosjetljivim pitanjem Sebastiana dovela u nezavidan položaj u kojem mora birati između partnerice i majke. Kandidatkinja koja je zanimanjem bliska mami Sanji je Barbara koja se bavi modelingom. Mama Sanja odmah je primijetila Barbarinu visinu i zaključila da Sebastian neće biti zadovoljan jer preferira sitnije djevojke. Za Barbaru, Sebastian je pao u drugi plan jer je veći dojam na nju ostavila mama Sanja, pa je tako zaključila: „Meni se čak više sviđa mama nego sin“.

 

Kandidatkinja koja je svojom teatralnošću i duhovitošću pokušala osvojiti Popoviće bila je Sandra, koja im je prišla pjevajući pjesmu "Juli" Sebastianova oca. Osim humoristične strane, Sandra je pokazala i svoju ozbiljnu stranu, otkrivši Sebastianu i Sanji detalje iz privatnog života. Strastvena Francuskinja Georgette zapalila je vatru svojim ulaskom i na prvi pogled Sebastian je bio oduševljen. Ipak, kad mu se približila, Sebastian je shvatio da bi ona mogla biti najbliža onome što traži, ali još uvijek nije siguran je li ona prava. Mama Sanja zamjerila joj je to što po njezinoj procjeni izgleda puno starije, dok je Sebastiana zanimalo je li Georgette bila u vezi, na što je ona sarkastično odgovorila: „Pa imam 35 godina, bila sam u vezama. Nisam časna sestra“. Nakon pitanja je li Sebastian ljubomoran uslijedila je rasprava koja se odužila, a Georgette je ostala zatečena nakon što je Sebastian izjavio da svojoj partnerici ne bi dozvolio da ide na plesna natjecanja. „Meni nitko ne može reći: bome nećeš“, poručila je Georgette. Čini se da je mama Sanja po drugi put ukrala svu pažnju, pa je tako i Georgette podijelila svoju oduševljenost njome: „Mama mu je zakon! Njega skoro nisam ni vidjela, samo njegovu mamu. Da, zaljubila sam se u njegovu mamu“.

Kristianovo prvo predstavljanje otvorila je Anabela, osebujna kozmetičarka koja osim toga ima iskustva s raznim poslovima. Anabela je iznenadila Kristiana i tatu Zorana jer je na upoznavanje dovela svoju majku kao podršku. Kristianu i Zoranu ta je situacija bila neobična jer Anabelina majka nije uopće sudjelovala u razgovoru. „Kao da je došla na razgovor za posao“, zaključio je Kristian komentirajući Anabelino predstavljanje, dok je tata Zoran zbunjeno komentirao: „Ja sam stekao dojam da se ona meni prvo došla upucavati“. Djevojka koja je ugodno iznenadila Kristiana bila je atraktivna Tamara koja se u show prijavila kako bi isprobala nešto novo i možda se zaljubila. No, tata Zoran zamjerio joj je predugačke trepavice na račun kojih su pale i neke šale. Sramežljiva Slavonka Stefani predstavila se Kristianu kao ljubiteljica sarme. Kada je Stefani spomenula da sluša narodnjake, tata Zoran se zgrozio. Kristian je obranio Stefani rekavši da sluša štogod hoće, a Zoran je zaključio: „Nek sluša, ali sa slušalicama na ušima da je ja ne čujem!“.

 

19-godišnja Ines bila je djevojka zbog koje su Kristian i tata Zoran izveli svoj sretni ples. „Sviđa mi se tvoj odabir haljine, inače sam na crvenu lud k'o bik, to ti moram priznati“, odmah je komentirao oduševljeni Kristian kojemu se njezina modna kombinacija itekako svidjela.

Nakon prvih susreta s djevojkama, pred kandidatima su novi izazovi i uzbudljive avanture, a kako će izgledati prva druženja, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju