Vruća kuhinja Igora Bjeloševića: Renata zadivila žiri....

Mama Marica smislila je vrlo konkretan plan kako istražiti koja djevojka je dostojna njezinog mezimca. Stoga su ona i sin Igor pripremili poprilično zanimljiv izazov za djevojke – morale su pokazati koliko dobro kuhaju.

„Igor nas je sad malo iznenadio s ovim da bi trebali kuhati. Mislim da je bolje bilo da smo nekud na ćevape otišli, popili koju pivu i to je to.“, nezadovoljna je bila Hanny, dok je Višnja kazala da nema straha jer je u kuhinji jako hrabra.Kako bi izazov bio čim zanimljiviji, Igor ih je podijelio u dva tima, a svaka djevojka kuhala je zasebno. „Najveći će vam biti uspjeh ako ovo radite s ljubavlju, kao za svog budućeg supruga.“ poručila im je mama Marica prije izazova.

Prvo jelo koje je stručni žiri, sastavljen od mame i sina, kušao donijela je Maria Rosa. Dok je Igoru jelo bilo 'nedorečeno sa začinima', mama Marica je komentirala: „Maria Rosa je krenula u dobrom smjeru, sad da li od straha, da li od neznanja što ne kuha, servirala je polusirovo jelo.“ Višnji je Igor savjetovao da bi bilo bolje da nije stavljala kopar, a Marica joj je poručila: „Ajde, pojeli bi radi zdravlja.“ Prema riječima stručnog žirija, Josipa je servirala jako ukusno jelo, što je i nju samu iznenadilo.„Iskreno sam jako šokirana, ali potrudila sam se da to ispadne onako kako najbolje znam. Ako sam ovako dobra u kuhanju, ne znam što bi se reklo za seks.“, zaključila je Josipa. Kulinarski zadatak, Renata je shvatila poprilično ozbiljno te odlučila fascinirati svekrvu jelom kako bi se pomirile. No, tijekom kuhanja dogodila joj se mala ozljeda, pa je Igor odmah priskočio s flasterom.„Vidi se da je brižan i mislim da bi se on dobro mogao brinuti za mene.“ komentirala je Renata čije se jelo svidjelo žiriju. „Sada kad sam vidjela što pali kod svekrve, sad sam sto posto sigurna da ću ići dalje!“ dodala je. Ukusno jelo skuhala je i Hanny, a što pali kod svekrve, naučila je i Loredana čijim je jelom žiri također bio zadovoljan, dok je mama Marica primijetila da je odabirom jela možda više htjela ugoditi njoj, nego Igoru.

Sada je pokazala da je super, simpatična, baš mi je jednostavno postala super svekrva.“ zaključila je Loredana. Nakon što su mama Marica i Igor kušali sva jela, donijeli su odluku da je druga ekipa koju su činile Loredana, Renata i Hanny, bila bolja. „Ljubav ide kroz želudac. Nije da je to sad nešto krucijalno, ali to je sastavni dio veze.“ dodao je Igor.

Nakon vatrene kuhinje, uslijedile su eliminacije, a Igor je, teška srca, odlučio da je Maria Rosa ta koja napušta show.

Jednostavno nije bilo nikakve komunikacije između nas. Nisi ništa pogriješila, divna si osoba, stvarno mi je žao.“ kazao joj je Igor, a njegova odluka najmanje se svidjela mami koja ga je upitala zašto nije Renatu eliminirao.

Iz vrlo jasnog razloga, samo tebi u inat!“, odgovorio joj je. Maria Rosa napustila je show te po odlasku zaključila: „Ovo dokazuje da muškarci biraju žene koje znaju kuhati, ali ne i misliti!

Slažete li se s Igorovom eliminacijskom odlukom?

glasova:
Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju