Pogledajte kako su se djevojke snašle pred novim izazovom.

Da je kod Bjeloševića uvijek radno, djevojke su se mogle uvjeriti već po dolasku u kuću Igorovih roditelja.



„Sad su došle u našu kuću pristojno obučene i postoji nada da će to dobro završiti.“ uzbuđena je bila mama Marica koja je odabrala Lorednu da joj pomaže oko ručka, a Višnju i Josipu dopalo je gletanje kuće s tatom Dragom, dok je Hanny Igor odlučio odvesti na spoj.




Kuhajući ručak, Loredana je pitala Maricu zašto je na svoju ruku izbacila Renatu, na što joj je odgovorila da joj se njezin stav nije svidio od samog početka. „Bavi se trbušnim plesom. Mi ne tražimo trbušnu plesačicu i nemamo nikakav lokal gdje bi ona mogla to pokazivati. Tražimo domaćicu.“ objasnila je Marica te dodala kako nije u potpunosti uspjela 'pročitati' Loredanu.

Kod Lori imam neki predosjećaj da još nešto postoji, ali nisam uspjela saznati. Kod nje me najviše smeta razlika u godinama.

Dok su djevojke zasukale rukave, Igor je Hanny odveo na slobodan pad iz aviona, što je nju oborilo s nogu. „Tako se osvaja djevojka! Inače Igor je dosta glasan i brbljav, voli se nadmetati, ali gore na 3000 nešto mi je naglo utihnuo! Igore, sad si me stvarno oborio s nogu! Ljubav je u zraku!“ izjavila je Hanny.

 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju