Za Adnana iz showa 'Ženim sina?' ovo iznenađenje bilo je poput hladnog tuša!

Voditeljica Irina Čulinović sastala se s majkama da bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije.



„Kada sam vidio Tamaru, mrak mi je pao na oči. Nisam očekivao da će doći! Katastrofa, ja je ne bih nikada vratio.“, komentirao je Adnan, a i ostale djevojke su primijetile da mu nikako nije bilo drago što ju vidi.



Mama Merima stala je na stranu svoje mezimice Tamare kazavši kako ne razumije Adnanovo ponašanje te kako će ju štititi koliko god bude mogla. „Ona se nameće, ona je izazovna cura, koketuša. Ja stojim pri svome.“, dodao je Adnan.


 
Još jedan šok Adnan je doživio prije Tamarinog dolaska – za vrijeme šetnje Maja mu je priznala da ima nekoga prema kome gaji osjećaje i da je toga sad svjesna kada joj je počeo nedostajati.

Takvi igrači kao što su Maja jednostavno ne mogu biti sami. Za Maju sam i očekivao da nekoga ima. Drago mi je zbog nje, neka je zaljubljena.“ izjavio je Adnan te nešto kasnije kupio joj kartu za povratak kući.

Kada je to spomenuo, jednostavno sam dobila jednu energiju!“rekla je Maja zaletjevši mu se od sreće u zagrljaj. „Da Maja nije htjela otići, izbacio bih Teu jer Maja daje pozitivu, ona bi digla mrtvaca.“ objasnio je Adnan.
 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju