Ovo niste očekivali već u prvoj epizodi 'Ženim sina?'

Muškarci odlučni staviti svoj ljubavni život u plus i njihovi roditelji kao glavni navijači zajedno se upuštaju u avanturu traženja one prave. Pogledajte kakvi su prvi komentari na djevojke:

U prvoj epizodi druge sezone showa 'Ženim sina?' imat ćete priliku upoznati prva dva kandidata, Josipa Kotlara i Ivana Vukelića te njihove majke. Kandidati će dolaskom u luksuznu vilu dobili priliku upoznati zanimljive djevojke, a nakon održanih spojeva moraju donijeti odluku, kojih sedam djevojaka će krenuti s njima u avanturu života, a koju će djevojku eliminirati. 

Prvi kandidat je Josip Kotlar, student Kineziološkog fakulteta koji se u slobodno vrijeme bavi modelingom. Drugi kandidat je Ivan Vukelić, glumac po struci, imao je također zanimljive spojeve, a jedna natjecateljica posebno se istaknula od svih. Pogledajte što mame najviše cijene:

 

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju