Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Jutro kod Kotlara počinje mirnim doručkom, no vrlo je brzo napetost koja se mogla rezati nožem prerasla u otvorenu svađu između dviju djevojaka – Patricije i Isabelle. Naime, Josip je djevojkama želi pokazati fotografiju sa spoja s Isabellom, no Patricia ju odbija pogledati, a Isabella zbog toga odmah iskazuje svoju netrpeljivost prema njoj. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Kod Filipovića u Slavoniji dan započinje susretom s majkom Brigitom. No, djevojke nisu ni slutile da i mama Brigita podržava red, rad i disciplinu kao i tata Mile, a odmah je i podijelila prve zadatke djevojkama. Martinu je tako dopalo čišćenje suđa, što je iskoristila i kako bi doznala više o njihovim druženjima te o međusobnim odnosima.

 

Ivan i njegove djevojke dan provode na izletu igrajući paintball, no vraćaju se pokisla lica. Naime, Nina i Marija su se posvađale jer je Marija gađala Ninu unatoč tome što su bile u istom timu. Dok su njegove djevojke spavale, Matej skrivećki na spoj vodi Dinu, i to po drugi put. Kako mu je Dina na prvom spoju rekla da ju fascinira arheologija, Mateju se upalila lampica te ju je na drugi spoj vodi u Arheološki muzej.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju