Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

U želji da impresionira blizanke Andreu i Dianu, Mirko će u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?" pripremiti nezaboravno iznenađenje kakvo se ne viđa često. „Djevojkama pripremam jedno iznenađenje, pripremam im spektakl – moj performans“, reći će Mirko koji će s nestrpljenjem čekati da djevojkama pokaže umijeće striptiza.

„Striptizom se bavim, između ostalog, da usrećim cure. Curama sam odlučio izvesti takav show jer prije svega ja uživam u tome i znam ako ću se ja opustiti da će to vjerojatno poboljšati naš odnos na duge staze“, reći će Mirko, a djevojke će bez riječi promatrati njegove zavodljive pokrete koje će izvoditi plešući u policijskoj odori. Dok će se bivši policajac Miljenko hvatati za glavu na spomen striptiza, policajac Mirko dat će sve od sebe da blizanke obori s nogu.

Andreu će oduševiti Mirkovi pokreti, pa će tako komentirati: „Pokreti su mu vrlo privlačni, Mirko ima jako dobro tijelo“, ali priznat će da bi joj bilo draže da se ne bavi striptizom ako ikada budu u vezi. S druge strane, blizanki Diani će Mirkovo iznenađenje ipak biti pretjerano za njezin ukus, pa će tako zaključiti: „Dobro on pleše, ali što je previše, previše je“.

Dok će Mirko s nestrpljenjem čekati komentare blizanki, roditelji će se suočiti s velikim izazovom. Koji će zadatak dobiti, doznajte u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju