Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Zajedno sa svojim djevojkama, majkama te ocem kandidati su se odlučili na veliko putovanje koje će rezultirati konačnom odlukom kojoj djevojci će staviti prsten na ruku. Obzirom da su se već imali priliku dobro upoznati, pa samim time mogu biti i opušteniji i veseliji, kod Josipa je ipak obrnuta situacija. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Obzirom da su se Brunove djevojke u par navrata žalile kako im nedostaje avanture, Bruno i tata Mile odlučili su Martinu i Juliju odvesti u Biograd, a već prvi dan u adrenalinski park. Kako kod Josipovih djevojka, tako se tenzije osjećaju u zraku i između Brunovih. Ivan je svoje djevojke vodi u Šibenik, no i dalje njeguje taktiku - ili ga nema, ili glumi da nije prisutan, što djevojkama već počinje ići na živce.

Najsretnije od svih djevojaka čini se da su Matejeve Karla i Isabella, koje je zajedno s majkom vodi na Cres. Sretan je i Matej što, kako kaže, vidi na mami da joj godi odmor. Kako se to Matej opušta s djevojkama ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi showa.

Zanimljivosti današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju