Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Napetosti u showu "Ženim sina?" povećavaju se, a kandidat koji će skupo platiti odabir prve finalistice je Kristian koji će ući u konflikt s Tamarom nakon što će djevojkama obznaniti da je u finale prva ušla Ines. Budući da su Tamara i Ines od početka najljuće konkurentice, Tamari se nimalo neće svidjeti Kristianova odluka koju će doživjeti kao svojevrsnu izdaju s obzirom na to da su se ona i Kristian potajno viđali i iza kamera.

Tamari će izrazito zasmetati Kristianova odluka da upravo pred kamerama riješi problem koji će nastati između njih, smatrajući da prvo trebaju nasamo porazgovarati. „Meni naš odnos uopće nije jasan sada. Ja sam mislila da je to privatno, a ne sad da ćeš ti to krenuti ovako, bez ikakvog razgovora sa mnom. Ja i ti smo u odnosu, ne možeš ti samo odlučiti da ćeš tu doći mene nervirati pred kamerama“, reći će Tamara u suzama. „Pa definitivno na početku sam se zaljubio, no nakon toga jednostavno kako sam te bolje upoznavao shvatio sam da ti nisi za mene“, poručit će joj Kristian koji misli da su nesuglasice nastale zbog toga što je Tamari smetalo kada bi Kristian s ostalim djevojkama izlazio na druženja i spojeve.
Kristian će od Tamare tražiti vremena da malo razmisle o svemu, no čini se da ih ne čeka svjetla budućnost. „Stvarno sam imala posla sa svakakvim debilima, ali s ovako dvoličnom osobom se još nisam susrela. I odvratan si iskreno, to ti je moje zadnje i neću uopće više razgovarati o ovome jer si jadan. Nakon dugo vremena sam nekome vjerovala i izigrao si to. Izigrao si moje povjerenje. Hvala ti što si me ovako divno osramotio… Još nisam imala ovako fejk odnos, ali eto, za sve postoji prvi put“, poručit će Tamara koja Kristianu neće tako lako zaboraviti ovaj potez.

Ipak, iz cijele će situacije Tamara zaključiti da je Kristian pogriješio s odlukom i da će on naposljetku izvući deblji kraj. „Ja ovdje nisam na gubitku. Što sam ja izgubila? Lažljivo smeće, ali ovo je njegov veliki gubitak jer ovakvu neće naći tako skoro“, zaključit će Tamara kojoj će ova svađa pomoći u tome da shvati kako ona i Kristian možda ipak nisu jedno za drugo.



Okršaj između Kristiana i Tamare bit će samo jedan u nizu, a u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?" ne propustite saznati koji će se još kandidati sukobiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju