Elvis iz showa 'Ženim sina? se nasamo družio s Ninom i pronašao, kako kaže, biser!

Kandidat Elvis je svoje djevojke odlučio testirati da vidi u kojoj mjeri se mogu snaći u divljini. Stigavši na odredište dao im je zadatak da slože šator, dok je on s majkom otišao popiti kavu.



Nešto kasnije, odveo je Miu na vožnju čamcem kako bi ju malo bolje upoznao. „Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod Mije je ta njezina razigranost, nepromišljena spontanost. Mia je dosta simpatična, onako kao dama u nevolji. Imao sam dojam da voli da muško brine o njoj.“, zaključio je Elvis, a Mia je kazala kako joj se kod njega najviše svidjela spontanost.



Osim Mie, Elvis je odlučio na samo popričati i s Ninom za koju je zaključio: „Mislim da puno vrijedi i da ima puno kvaliteta. Kroz razgovor sam promijenio mišljenje i od zatvorene školjke nađem biser unutra.



Večer je vesela ekipa završila uz logorsku vatru i pjesmu, a pojedine djevojke primijetile su i iskre između Elvisa i Tihane. „Elvis i Tihana jako dobro zvuče u tandemu. Pogledi koje su razmjenjivali nisu bili fer prema ostalim curama. Stalno u nju gleda, ali pregrmit ćemo nekako.“, kazala je Mia, a rađa li se zaista ljubav između njih dvoje, ostaje nam doznati!

 


 

Ima li kemije između Elvisa i Nine?

glasova:


 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju