Mateina konkurencija ne krije oduševljenje zbog njezinog odlaska

Nakon povratka s izleta, kandidati showa "Ženim sina?" doveli su djevojke u svoje domove, a dok je za neke to bila savršena prilika za bolje upoznavanje i zbližavanje, drugi su zaoštrili odnose. Mirko je odlučio stati na kraj tenzijama među djevojkama, pa ih je pozvao na razgovor i bez oklijevanja Mateu doveo u neugodnu situaciju tako što je pred svima otkrio sve negativno što su mu je nedavno rekla o blizankama Andrei i Diani. Mirko je Mateu zamolio da pred svima objasni zašto joj blizanke smetaju, a njegovo pitanje potaknulo je burne reakcije. „Mirko je bezobrazan i sad mi je totalno pao u očima“, poručila je Matea koja mu je zamjerila što je pred svima otkrio o čemu su privatno razgovarali.

Mirkova izjava prodrmala je i blizanke, pa je između Matee i Diane nastao novi konflikt. „Reci si Mirku da imaš dečka već mjesec dana i odi kući“, rekla je Matea koja se okomila na Dianu. Dok se druga blizanka Andrea nije htjela upuštati u rasprave s djevojkama, Diana je uzvratila na Mateine provokacije, pa zaključila: „Ja mislim da je Matea ljubomorna. Želi promijeniti Mirkovo mišljenje o meni i sestri da bi se on maknuo od nas, ali to joj neće uspjeti“.

Tata Miljenko odlučio se uplesti u raspravu kako bi iznudio pomirenje. No, nesuglasice u kući učinile su svoje, a situacija se negativno odrazila na Saru kojoj je pozlilo. Zbog slabosti koju je osjećala, Sara je morala posjetiti liječnika, a ostali članovi s nestrpljenjem su čekali da se vrati.



Dok se Sara oporavljala, Matea je zbog trzavica svoj odnos s Mirkom odlučila privesti kraju. „Više mi se ni ne sviđaš, a i gle, ja imam i dečka. To znaš“, rekla je Matea koja je svojom izjavom potpuno zbunila Mirka. „Kad smo bili zajedno bio sam joj najbolji i nije imala dečka. Nije mi jasno“, zaključio je Mirko. Za Mateu je odluka o odlasku bila konačna, pa je tako svima obznanila da napušta show, a čini se da je svojim potezom usrećila konkurenciju. „Meni je drago da se povukla, manje posla za mene“, zaključila je Andrea.



Napustivši show, Matea je Mirku olakšala odluku o budućim eliminacijama, no djevojaka je sve manje, a konkurencija je sve oštrija. Hoće li se napetosti s Mateinim odlaskom napokon smiriti ili ih pravi konflikti tek čekaju, doznajte u idućoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju