Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Iako su se unutar obitelji Obradović u showu „Ženim sina?“ tenzije među djevojkama tek počele smirivati, novi dan donijet će i nove razloge za neslogu. „Nas tri cure koje smo ostale nismo baš u najboljim odnosima, pa se nadam da će se to promijeniti, ali prije toga moramo nešto raščistiti“, reći će Melinda potaknuta njihovim posljednjim konfliktom. Melinda će od ranog jutra poticati raspravu, a djevojkama će priznati da ju je posebno zasmetalo što su je optužile da laže. „Možete me optužiti da nemam takta, da sam bezobrazna, da sam netrpeljiva prema ljudima ponekad, ali da lažem – to nikad“, reći će Melinda koja sebe opisuje kao brutalno iskrenu osobu.

Djevojkama neće biti jasno zašto je Melinda od jutra loše raspoložena, no ona će nastaviti u svadljivom tonu. „Tenzije su sve veće i veće, u svakom smislu“, zaključit će Patricija kojoj će zatim Melinda poručiti: „Ti Patricija si toliko dvolična da je to bolesno“.

Mihaela će se ipak ispričati Melindi kako bi vratila svoj mir, ali isprika neće biti tako lako prihvaćena s Melindine strane. „Lijepo što se pokušala ispričati, ali da je bar bila iskrena isprika, da sam ja osjetila to, to bi bilo drugačije“. Cijela situacija dovest će do toga da Mihaela napusti prostoriju, a djevojke će u zraku još jednom ostaviti nerazriješene odnose.

Dok će Antonijeve djevojke u pokušajima da izglade nesuglasice atmosferu učiniti još napetijom, ostali kandidati suočit će se s novim izazovima, ali i eliminacijama. Tko odlazi kući, doznajte u večerašnjoj epizodi showa „Ženim sina?“.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju