Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Tko je kakav i koje su mu namjere brzo će se doznati jer se u domove kandidata useljavaju djevojke! Show 'Ženim sina?' tek se zahuktava, a dok će djevojke po prvi puta imati prilike iskusiti suživot s kandidatima, neke od njih suočit će se s prvim izazovima. Jedna od njih bit će Barbara koju će mama Sanja angažirati za profesionalni photoshooting. Barbara, koja oduvijek mašta o karijeri modela, bit će oduševljena iznenađenjem koje će prirediti Sanja jer dosad nije imala prilike biti u profesionalnom studiju.

Stroga mama Sanja polagat će velike nade u Barbaru, a pritom ni kritike neće nedostajati. „Barbarine proporcije su apsolutno zadovoljavajuće za profesionalno manekenstvo, nema se što reći, ali te ćemo nokte morati urediti. Nokti moraju biti kratki, lijepi, uredni i čisti“, reći će mama Sanja koja primjećuje svaki detalj. Sanja će Barbari otkriti trikove poziranja pred objektivom, a na kraju će biti i više nego zadovoljna rezultatom. „Za prvi profesionalni shooting, Barbara je bila odlična“, zaključit će mama Sanja koju je inače vrlo teško impresionirati.

Nakon uzbudljivog photoshootinga, Barbara će se uputiti na spoj sa Sebastianom, na kojemu će iz prve ruke imati prilike poslušati njegov solo koncert koji je neće pretjerano impresionirati. „Meni Sebastian nije originalan s tim koncertom“, neoduševljeno će reći Barbara koja će mu priznati da ne pada na takve stvari. Dok će Sebastian i Barbara vrijeme provoditi zajedno, mama Sanja pripremit će novi izazov za nju, a radi se o izboru za Miss zbog kojeg će Sebastianov spoj pasti u drugi plan jer će vrhunac Barbarine večeri biti upravo izbor ljepote. Mama Sanja pružit će joj priliku da se pokaže u najboljem svjetlu i zablista na modnoj reviji, dok će se Sebastian za to vrijeme družiti s članovima njezine obitelji.



Dok će se kod Popovića pružiti nove prilike i razviti postojeći odnosi, kod obitelji Ranogajec situacija će biti gotovo suprotna. Tenzije među djevojkama doseći će vrhunac, a tko će izvući deblji kraj, pogledajte u večerašnjoj emisiji "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju