Adnan je bio zadovoljan sa planom svoje majke.

Svoje djevojke na relaksaciju odlučio je odvesti i Adnan, ali prvo ih je prepustio u majčine ruke.
Dok se Adnan odmarao, mama Merima odvela je djevojke na wellness tretmane te jednu po jednu krenula 'rešetati' pitanjima. Prva na udaru se našla Lea koju je pitala zašto misli da ju ne voli. „Ne mislim da joj se ne sviđam, nego jednostavno ono, druge cure su malo, ne znam. Ne volim se ja s mamama družiti više nego sa sinovima.“ kazala je kasnije Lea, koju je Merimino pitanje posve iznenadilo. Merimu je također zanimalo gdje Tamara sve ima implatante, a zamolila je i Maju da im pokaže kako pleše trbušni ples.

Nakon druženja s mamom, slijedilo je i druženje s Adnanom u bazenu. No, nakon što je primijetila da Adnan nakon nekog vremena napušta bazen, Tamara je pohitala za njim kako bi iskoristila situaciju da budu sami.

Adnan ju je odveo na samo u jacuzzi, no nakon kratkog druženja zaključio je da ona nije njegov tip djevojke. „Tamara je za mene super djevojka, ali je previše umjetna.“ kazao je Adnan, a Tamara je zaključila da je se boji.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju