Pogledajte video i recite nam što vi mislite...

Dok su Igor i Višnja bili na spoju, za to vrijeme ostale djevojke morale su se same zabaviti, pa su odlučile igrati badminton.

 Jedna od natjecateljica, Josipa, odlučila se obući u skladu s igrom, no njezina odjevna kombinacija, nije se svidjela mami Marici. „Josipa, nemoj se baš tak sagibati baš jako! Malo ipak pripazi!“, doviknula joj je Marica s balkona. „Josipa, je ona sportski se obukla, ali se ne zna sportski ponašati. Ponaša se kao da nekoga iritira. U takvoj suknjici za tenis, tenisačice imaju drugačije gaćice.“, zaključila je, a tata Drago je na to samo dodao: „Njoj je to normalno kao što ja odem na gemišt kod susjeda!“

Dok su djevojke igrale badminton, Marica je odvela Renatu u šetnju kako bi popričala s njom za kraj. Kako je Igor na prošlim eliminacijama mami Marici jasno dao do znanja da neće izbaciti Renatu samo njoj iz inata, mama Marica iskoristila je situaciju dok nije bilo njezinog sina te na svoju ruku odlučila izbaciti Renatu iz showa.

Najprije ju je pitala koje su njezine kvalitete, na što joj je Renata odgovorila: „Dobra sam u duši, vrijedna sam, sad starija jesam, neko iskustvo imam. Dobrota mi je glavni adut.“

Međutim taj odgovor nije zadovoljio mamu Maricu, pa ju je zanimalo koji je glavni razlog da je još uvijek sama. 


Je li mama Marica trebala izbaciti Renatu iz showa?

glasova:




Nakon što su malo popričale, mama je priopćila Renati da je izbacuje iz showa: „Meni je u interesu da se Igor skrasi, da ima srodnu dušu s kojom će živjeti. Smatram da ne bi bila za mog Igora, i ja donosim odluku da ćeš ti odstupiti.
 

Renata se pokunjena vratila među djevojke koje su također bile iznenađene majčinom odlukom. „Nije ona ta koja odlučuje!“ kazala je Hanny, a Loredana joj je savjetovala da pričeka Igora i njegovu reakciju. „Renatu sam eliminirala, posao sam obavila, bolje da odem kući, nego da sretnem Igora!“ kazala je mama i sa smiješkom otišla kući.

Kada su se Višnja i Igor vratili zatekli su šokirane djevojke, a vijest da je mama izbacila Renatu šokirala je i Igora, no ipak nije želio kontrirati maminom potezu. „Zapravo se slažem, da li bi možda to ja povukao, možda bi, možda ne bi, ali sad nije ni bitno. Mama me poštedjela jedne teške odluke.“ zaključio je.
 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju