Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Matej se odlučio da na spoj vodi Korinu i to na paragliding što će vjerojatno izazvati ljubomoru kod ostalih djevojaka. Mateja obuzima romantika te glasno upita Korinu hoće li se udati za njega. Je li ga Korina doživjela ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi.

Mama Suzana vodi djevojke u adrenalinski park gdje želi testirati njihovu sportsku stranu. Josipu još nije na umu da zaprosi djevojku, ali bi ju htio poljubiti, no tko zna hoće li mu to poći za rukom. Na spoj vodi Ivanu Isabellu, a kao pravi zavodnik potrudit će se oboriti je s nogu. Spoj započinje u spa gdje se ovo dvoje golubčića zabavlja bodypaintingom. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Dok Bruno odlazi na spoj s Klarom, tata Mile druži se s djevojkama koje su odlučile saznati sve o Bruni. Kao jedan zajednički izlazak Bruno i njegov tata odluče odvesti djevojke na nogometnu utakmicu, kako se to djevojkama svidjelo ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi. Obzirom da se Ivan ozlijedio, njegove djevojke moraju se same zabaviti, a dan provode na raftingu na rijeci Zrmanji. 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:



Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju