Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Velika završnica druge sezone showa 'Ženim sina?' je pred vratima, a odluka kojoj će i hoće li uopće nekoj djevojci staviti prsten na ruku, četvorici kandidata nije niti malo lagana. Pogledajte što vas očekuje u epizodi:

 

Dok neki kandidati još ni sami nisu sigurni u svoju odluku, neki se pak pribojavaju hoće li im osjećaji biti uzvraćeni. Prije nego li su se upustili u avanturu zvanu 'Ženim sina?', mama Suzana svom sinu Josipu dala je obiteljski prsten koji će staviti djevojci na ruku, ali samo ukoliko to zaista bude i osjećao.  

Ivan će na finalnoj odluci morati birati između Petre i Mirne, no čini se da će teško odlučiti. Matej je jedan od kandidata koji nema tremu. Kako će njemu njemu biti odabrati onu pravu, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi. Nakon velike borbe same sa sobom, ludo zaljubljena Martina konačno je Brunu uspjela otkriti svoje osjećaje prema njemu, no hoće li Brunu to išta značiti prilikom donošenja odluke, ne zna ni sama, a Bruno će birati između nje i Julije.

Zanimljivosti današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od utorka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju